I make it on my own.

Jag har jullov! OTROLIGT SKÖNT. Har några få religions uppgifter att göra innan jag kan koppla av helt men de är fantastiskt skönt att äntligen få vara lite ledig. Ska även åka iväg på skidsemster över jul, super kul!

Känns väldans skönt att man är igång med UF företaget officiellt nu också. Ta en titt på http://appearphotos.se, via den hemsidan kan ni även gilla vår facebook-sida och ta en titt på våra bloggar. Självklart bjuds de på massor med bilder.

Du får om du vill. Det blir trångt för min soffa är smal, men den rymmer en dans.

Jag vet, jag har vart värdelös på att blogga. Däremot så har jag faktiskt skaffat en ny blogg. Den kommer vara lite mer företagsaktig då vi har startat ett uf företag, en fotoverksamhet. Länken dit kommer om ett tag. Vill få allting helt klart innan jag lägger upp det minsta lilla.

Idag va en sån där dag då man helst vill begrava sig under täcket och inte gå upp på hela dagen. Däremot stod både praktik 8-16, jobb och träning på schemat. Otroligt skönt att vara hemma, nyduschad och mysa i lägenheten min. Jag har nämnligen flyttat hemifrån till en härlig liten etta. Nu ska jag återgå till sängen, levande ljus och pradise hotell. Dagen blev rätt bra trots allt.


puss.