Stockholm, kära Stockholm

Gissa vad vi gjorde igår? Min kära och jag. Vi skrev på överlåtelseavtal för vår nya bostad! Vart? Ingenstans mindre än i Stockholm. Vi må vara någon miljon fattigare men efter lite huvudräkning har vi kommit fram till att detta blir billigare än hyreskontraktet vi hade till i februari, dessutom är detta en investering. När vi flyttar? FÖRSTA OKTOBER! Åh, jag är så glad just nu. Äntligen! Trägolv, över tre meter i takhöjd och bara sååå charmig. Jag ser fram emot att ta tag i inredningen på mitt och Daniels vis! 
 

två tjuvkikar. Foto: maklarhuset.se

det här med tid

Oj mina vänner, vad det händer grejer just nu. Jag kämpar ihjäl mig för att nå mina mål och imorgon och på torsdag väntar två spännande dagar..


Och vad de senaste dagarna har betått av? x-antal tur och retur till huvudstaden, timmar framför datorn på kafé (allt för att nyttja tiden), väldigt mycket kontorsjobb och MASSOR med fotografering!

 

 

 

 

 

 

 

T MAGAZINE

Okej, jag gick in på Caroline Sandströms blogg och hittade detta jobb. Så otroligt "hej, semesterbilder" men ändå andas dom modejobb på något sätt. Älskar det! Kanske är det på grund av den genuint äkta känslan. Det är trots allt maken Orlando Blom som plåtat victoria secret modellen Miranda Kerr.