vid första ögonkastet

Efter att ha sett "Bond" på senaste omslaget av HUNGER så blev jag nyfiken och kikade in på deras hemsida. Oj, kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar sidor som dessa. Proffsiga människor samlade på ett och samma ställe. Jag blir fullkommligt förälskad och frossar i inspiration - layout, mode och framförallt fotografier. För att inte tala om människorna bakom jobbet.
 
En annan favorit är FASHION GONE ROGUE, samma sak där. Jag älskar det. Min dröm är att en dag vara en del av en sådan sida. Av ett sånt kreativt gäng människor. En dag kommer jag att vara det.
 
Lite av vad man kan hitta på hungertv.com.

Två av omslagen.
Diesel Black Gold - höst och vinter kampanj


Varje vecka plockar de fram en fotograf som de intervjuar, de kallar det "dig the new breed" dessa kreativa står fotograf Juan Joel Arce för.Dig the new breed: Mario Peña. Ett citat "..so people can reach for those images whenever they need emotional answers, more like music" nästan så jag vill tatuera in det. SÅ. SANT.
 
Och så över till Fashion Gone Rogue.Inte nog med att Marloes Horst är en av mina absoluta favorit modeller så är detta mode och fotojobb från adidas otroligt snyggt och lekfullt.


Vanity Fair - att få plåta omslaget till detta magasin är något av ännu en dröm. Om dessutom denna vacka kvinna skulle vara framför kameran skulle mitt liv vara fulländat (alternativt omslaget till vouge eller harper's bazaar, bara så ni vet liksom).

Och så deras egna fotograferingar - den vänstra av fotografen Gianluca Santoro och den högra av Tina Chang.

Kommentera här: