update

 
1. Höst. 2. Finaste Millie, Daniels systerdotter, endast några dagar gammal. 3. Workwork, älskar mitt nya liv som fotograf på heltid. Däremot så har jag en del kvar att avsluta på mitt gammla jobb Känns lite pressat. 4. Torsdagsmiddag på kungsgatan. Vardagslyx. 5. Fredagsfin på jobbet och glad efter en avslutad arbetsdag. 6. Fredagsvin + kaffe. 7. Lördagsnatt/söndagsmorgon på väg hem från Berns med nattmat. Fint liv. 4 timmars sömn och jobb därpå var lite småjobbigt men så värt. 8. Sommarlängtan. 9. Jag, på jobbet. 10. Kafferast.

Hårproblem

Okej, jag har ett problem. Jag vill egentligen ha hårfärgen på bilden här nedan men(!) min kära pojkvän har ju oranget hår vilket skulle resultera i att vi såg ut som syskon. Så det finns inte på kartan.

Frågan är nu bara, ska jag gå åt de bruna eller hålla kvar i det lite blondare? Att denna sommarslitna kalufs med höst utväxt måste bort är i alla fall ett faktum.

instagram @fridakristinamollersource: instagram @fridakristinamoller
 
1. Kafferast på jobbet. Älskar mitt nya jobb som fotograf. Snart på heltid. 2. Mysig söndagsfrukost med min kära. Något som vi tidigare tog oss tid till varje helg. Denna var den första på länge. flytt och jobb tar sin tid. 3. Söndagsmiddag på söder här i stockholm. Primo ciao ciao. Att rekomendera. Delikatess och pizza. Parma skinkan var ljuvlig. För att inte tala om den perfekta stenugnsbakade pizzan. 4. Kaffe på Gildas. Jag och Daniel har blivit lite smått kära i det fiket. Där finns även de godaste salladerna. 5. Södertälje by morning. Påväg till jobbet i morse. Hatar de tidiga morgnarna. Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. Otroligt långa dagar.